[INFO]
Victor Vennerström, Spökets osvik-
liga praktikant och "Art Director Extra-
ordinaire"! Likt Hurula lämnade han Luleå när han
var 22 för att söka lyckan i fiskmåsarnas stad.
Victor efter att After Effects crashar. För 5011e gången.

Vi skulle vilja säga att han acklimatiserat sig ganska väl

– han kan rappa valfri Roffe Ruff-rad på stående fot, bara man ber snällt. Snabbare än en rasande
orkan producerar Victor content i ett tempo som skulle göra de flesta yra. Han designar som om hans liv hängde på det (vilket det också gör, snus är inte gratis) och resultatet får oss alltid att tappa hakan. När du tittar på Victors arbete ser du inte bara grafik och bilder; du ser en berättelse som berättar sig själv. I backspegeln har han praktik på Forsman & Bodenfors och han har även drivit den egna reklambyrån Social Order, vilket tekniskt sett gör honom till det spöke med mest erfarenhet inom reklambranschen (men det är ingenting vi pratar högt om).

När Victor sitter tyst kan man ge sig på att han kokar ihop något extraordinärt. Han är flytande i HTML, CSS, Blender, Photoshop, Procreate, Adobe-illustrator, After Effects, Premiere-XD, Figma och alla andra nörd-program.

När han glider in på kontoret på måndagen bär hans fingrar fortfarande spår av färg från helgens graff-sessions. Självsäkert slår han sig ner vid datorn och läxar upp vår mellanchef Hampus i hur man på bästa sätt animerar en saftig GIF. Med en gedigen t-shirt-samling och ett humör som alltid är på topp, är Victor Vennerström ett spöke att räkna med.