[INFO]
I Spökets mörka hjärta finner
vi en riktig mångsysslare som sprider glädje,
inspiration och stil - Lukas Kågström.
Fotografering på World of Volvo för Restaurang Ceno.

Som content writer och projektledare har Lukas en talang för

att kasta sig in i det skrivna ordets konst och skapa texter som kliar tillbaka på en plats där du inte ens visste att det kliade. Kvicktänkt och full av humor är han vårt hemliga vapen när det kommer till att fånga uppmärksamhet, eller när man behöver obskyr fakta om Lou Reed. Han har även med sig kontorets i särklass bästa matlådor, coq au vin och kimchinudlar är inte ovanligt.

Lukas är inte bara en mästare på att jonglera med ord. Han har en bakgrund som textilare och är en sann modeikon. Klädvalen är alltid inspirerande och går hand i hand med hans förmåga att gestalta koncept och berätta historier genom sina skrivna verk. Men vad som gör Lukas till en verklig stjärna är inte bara hans professionella talanger – han är även känd som den trevligaste personen du någonsin kommer träffa. Hans värme och vänlighet lyser upp varje mötesrum och gör honom till en omtyckt kollega och vän för alla som har äran att korsa hans väg.

Så om du behöver någon som kan spinna med ord, ge dig matlagningstips eller göra din dag lite ljusare med sitt charmiga leende, då är Lukas Kågström din man. Stephen King med stil och en riktig solstråle i Spöket reklambyrås gemenskap.