[INFO]
I det centralt belägna Spökhuset,
finner vi Hampus Corneliusson - medgrundare och
Art Director. En sällsynt talang som vi är
stolta över att ha i Göteborgs kreativa gemenskap.

Hampus är en mästare på att trolla fram kreativa koncept

och visuella mästerverk som förtjusar och provocerar i rätt mått. Innan han blev en kraft att räkna med inom reklamvärlden, tränade han friidrott. Det var genom denna skola han lärde sig en ovärderlig läxa - detaljer är allt. Varje millimeter räknas. I hans yrke som designer kan detta översättas med att varje färgnyans och har sin betydelse och varje designelement har sin historia att berätta. Det är denna noggrannhet i kombination med Hampus formspråk och vision som gör hans kreationer så speciella.

Som AD är han en sann idéspruta och en magiker när det kommer till att väva samman kreativa koncept som inte bara sticker ut ur mängden, utan även träffar rakt i hjärtat (eller annat valfritt organ). Om en idé provocerar, kan man vara säker på att den gör så med ett syfte - att väcka känslor och tankar hos betraktaren. När han dyker ned i ett projekt, är han beredd att investera en alldeles för stor mängd tid och arbeta långt in på spöktimmarna om så krävs, för att säkerställa att resultatet uppfyller hans vision.

Utöver hans professionella talanger är Hampus en fantastiskt varm och vänlig person och Spöket skattar sig lyckliga över att ha honom som AD.