Explore

SPÖKETS

ERBJUDANDE

Spökets erbjudande bygger på att vi ger er som företag eller in-houseavdelning den bästa kreativa idén till er kommunikation.

1. Kontakt
Skriv ett mail eller ring oss! Vi sätter upp en tid som passar dig och om det så är digitalt eller fysiskt så ses vi. Ge oss gärna så mycket stoff för mötet som möjligt så kan vi skaka våra lakan och se vad vi kan förbereda tills dess.
bu@spoketdreamlab.se0739-48 65 26
2. Möte
Möt våra spöken
Vi ses och pratar igenom era behov. Vi delar med oss av hur vi brukar arbeta. Erfarenheten säger oss att vi inte kan låta bli att dela med oss av spontana idéer. Men försöker hålla oss till sak. På hedersord.

3. Kreativ brief
När vi snackat färdigt har ni förhoppningsvis lite bättre koll på vad exakt vi ska göra för er. Då fyller ni i vår kreativa brief. Den är vår lagbok och ger oss ramverket för vad vi ska hitta på.

4. Idéverkstan
Det är nu vi spelar tv-spel och kollar på youtube-videor. Skoja. Nu skakar vi våra lakan och  gnuggar våra hjärnhalvor tills vi tagit fram en idé som gör ditt varumärke starkare än Hulken.
5. Pitch
Vi ses igen! Nu får se resultatet av arbetet vi gjort. Vi tar med oss eventuella synpunkter och justeringar tillbaka till kontoret innan det är dags för leverans.

6. Leverans
Luta dig tillbaka och se på medan likes och kunder trillar in. Tack för en god match!

Vill du testa
denna ruskigt braiga process?

Har du ett nytt projekt på g? Behöver du hjälp med varumärkesutveckling, ny logotyp eller en klockren idé till din nya tjänst eller produkt? Ta kontakt med oss så styr vi upp ett första möte.

KONTAKTA
OSS